Već su počele rane rezervacije smeštaja na Kopaoniku za zimovanje

BS
By BS октобар 3, 2020 22:29

Već su počele rane rezervacije smeštaja na Kopaoniku za zimovanje

Dobro je svima poznato da je jedna od najskupljih srpskih planina, ali ujedno i najatraktivnijih Kopaonik. Sanim tim se i nameće pitanje da li ako sada rezervišete smeštaj na ovoj planini ostvarujete određene popuste ili ne?

Svakako je uvek bolja opcija rezervisati smeštaj ranije, ali smo svi svedoci šta se desilo u jeku pandemije korona virusa. Razumljivo je iz tog razloga što se mnogi ipak pribojavaju da to učine i ove godine. Međutim, ako spadate u red onih,koji su hrabri turisti, onda nema sumnje da ćete ipak donekle proći jeftinije ukoliko sada rezervišete smeštaj na Kopaoniku, tim pre što ostvarujete popust na rane rezervacije smeštaja.

Rezervacije za januar na Kopaoniku

Ukoliko odmah nakon pravoslavnog Božića odlučite da posetite Kopaonik u društvu još jedne osobe i boravite tamo 7 noći, biće potrebno da izdvojite blizu 50.000 dinara.

Da budemo precizni, u apartmanu koji je udaljen nešto više od 1,5 km od žičare, a u kome mogu boraviti dve osobe smeštaj na bazi 7 noćenja košta 45.200 dinara. U apartmanu koji oko kilometara udaljen od žičare smeštaj košta 48.200 dinara.

U slučaju da Kopaonik želite da posetite sa više osoba, onda su svakako cene donekle povoljnije. Tako na primer, iznajmljivanje apartmana u kome mogu biti smeštene do tri osobe košta 57.600 dinara, a isto toliko košta i apartman u kome može biti smešteno čak šest osoba, ali u drugoj kući.

Smeštaj u apartmanu udaljenom tek oko 300 m od žičare, za četiri osobe na bazi 7 noćenja početkom januara iznosi takođe 57.620 dinara. A kada se to podeli, onda definitivno troškovi nisu toliko veliki kao što bi se dalo očekivati. Svakako tu treba imati na umu i da je ovo samo cena noćenja, tako da treba uračunati i ski pas, kao i ishranu i druge troškove.

Možete pronaći i jeftiniji privatni smeštaj u tom periodu, ali ukoliko vam ne predstavlja problem da budete smešteni malo dalje od centra.

Cene smeštaja u hotelima na Kopaoniku

Primera radi, u hotelu Kraljevi čardaci će od 8. januara 7 noćenja u dvokrevetnoj sobi koštati 735 evra, a usluga je na bazi noćenja sa doručkom za 2 osobe.

U hotelu Putnik Kopaonik je cena 1.085 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Smeštaj na bazi noćenja sa doručkom od 8. januara za dve osobe u hotelu Grey hotel Kopaonik košta 2.317 evra.

Nešto više od 800 evra će vas koštati usluga noćenja sa doručkom u hotelu Club A Kopaonik.

Svakako treba dobro proučiti ponudu, jer mnogi smeštajni objekti daju popuste na rani buking. Na taj način ćete uspeti da uštedite novac. Inače, smeštaja ima različite kategorizacije, pa osim boravka u atraktivnim hotelima, možete se odlučiti i za smeštaj u vikend naselju ili Brzeću, te za sada svakako ima mesta za svakoga ko želi da tokom zime uživa u lepotama Kopaonika.

(Aleskandra Blaževič/Telegraf.rs)

 

BS
By BS октобар 3, 2020 22:29
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Ski Pass

KOPAONIK VREME

Komentari

 • Sonja Kriznic

  Sonja Kriznic

  Bila sam na mnogim planinama bivše Jugoslavije, da upotrebim frazu od Vardara pa do Triglava, tj. od Kaninskih Alpa, do…

  View Article
 • erhan erdogan

  erhan erdogan

  Hello, what is the earliest time I can go to Belgrade on Sunday?

  View Article
 • Dirk Jan Kok

  Dirk Jan Kok

  Ljubazan, strpljiv i profesionalan. Preporučeno. Pozdrav iz Holandije

  View Article
 • Dirk Jan Kok

  Dirk Jan Kok

  Ljubazan, strpljiv i profesionalan. Preporučeno. Pozdrav iz Holandije

  View Article
 • Tijana Petrovic

  Tijana Petrovic

  pozdrav Lidija , zanima me da li negde mogu da nadjem jutarnji program TV Kop-a od 23. 02. 94? kao…

  View Article

Utisci

utisci