Idi na naslovnu stranu

Etno-kuća Koliba

koliba brzece

Telefon: 064/262-0-379
Radno vreme: 09:00 – 00:00

U prijatnom etno restoranu „Koliba“ u Brzeću, kompletno izgrađen od drveta, u kome se još uvek može osetiti atmosfera starih vremena možete uživati u mirisima i ukusima domaće srpske kuhinje.
Za vas spremaju sarmu, domaće pite: od borovnice, malina…, gibanica po staroj recepturi…

A pored dobre hrane, u „Kolibi“ možete da vidite motive srpskog folklora i kopaoničkog seoskog života.

Ljubazno osoblje će vam pomoći u izboru kvalitetne hrane i pića, a ponuda je vrlo bogata:

  • domaći sokovi i rakije (šljiva, loza, dunja…)
  • predjela: razne salate, domaći ajvar, kajmak i sir, šardeni, domaće suvo meso…,
  • glavna jela (domaća kuvana jela – kupus, pasulj, gulaš … specijalitetima od svih vrsta mesa – sa roštilja i pod sačem, uz toplo ili hladno praseće i jagnjeće pečenje
  • dezerti (domaće pite od borovnice, palačinke… )
  • pića – možete probati tople napitke, bezalkoholna ili alkoholna pića ili vino iz obližnjeg Župskog vinogorja (tamnjanika …)

U restoranu “Koliba” jedno je sigurno, da domaćoj hrani nećete uspeti da odolite i sigurno nećete ostati gladni.

Uz dobru hranu ide i dobra muzika. Nasmejano i prijatno osoblje restorana “Koliba”, učiniće vaš boravak uvek posebnim uz narodnu, starogradsku ili romsku muziku.

S obzirom na to da je restoran popularan, ukoliko želite da posetite restoran “Koliba”u Brzeću, predlažemo da rezervišete svoje mesto na vreme.

Dobrodošli!

Ostavite komentar

5 Komentara

  1. Dejan Petkovic 12 februara, 16:54

    Odlicno. Sve preporuke.
    Na pansionu smo kod njih, sve je vrhunski.
    Tako da, gladni, zedni, gurmani, sladokusci necete pogresili.

    Odgovori na komentar
  2. Dejan 27 jula, 15:46

    Užas klopa, sve fejk, od rakije, preko predjela do glavnog jela

    Odgovori na komentar
  3. Zeljko Dincic 28 oktobra, 16:07

    Postovani,konkurisem za radno mesto konobar sanker.Moje ime je Zeljko Dincic,iz Beograda sam,zavrsena srednja ugostiteljska skola,radno iskustvo 10 tak godina na istim pozicijama.Radio sam u restoranima Legenda u Makisu,Druga kuca na Adi,pizerija Belisima na Banovom Brdu,klub M,klub Mucke…kontakt telefon 0605050799,sa postovanjem Zeljko Dincic.

    Odgovori na komentar
  4. Alexander T. 20 avgusta, 16:46

    We went there with a group of 6 people. The food, service and atmosphere were second to none. The home made bread was mouth watering. We also loved the wide variety of meat that was on offer. The traditional palacinke for dessert rounded of the meal perfectly. The best place to eat in all of kopaonik.

    Odgovori na komentar
Vidi komentare

Ostavite komentar

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Vreme na Kopaoniku

Kopaonik
-1°
Delimično oblačno
07:0016:01 CET
Osećaj: -6°C
Vetar: 16km/h S
Vlažnost: 73%
Pritisak: 998.3mbar
UV indeks: 1
PetSubNed
-1/-4°C
-1/-9°C
2/-8°C

Ski pass

Komentari

  • BS

    BS

    Cause they are idiots!

    Vidi članak
  • Mike

    Mike

    Why Freemeteo when I looked for weather at this mountain put it in Kosovo instead Serbia

    Vidi članak
  • Denis

    Denis

    Vec 40 godina idem na Kopaonik na skijanje, ali definitivno nikada vise. Ove godine, decembar 2019, poslednja nedelja pred Novu…

    Vidi članak
  • McMilan

    McMilan

    Evo nas na pola pita ka kopa od josanicke banje. Stojim u koloni vec 30min.

    Vidi članak
  • Misirac

    Misirac

    Da li se ocekuke jedno 10cm u nedelju?

    Vidi članak

Utisci

utisci