Kopaonik biznis forum od 6. do 9. marta

BS
By BS 23 decembra, 2021 19:37
Kopaonik biznis forum biće održan od 6. do 9. marta iduće godine a centralna tema biće „Srbija 2030: Agenda održivog razvoja“, najavio je danas Savez ekonomista Srbije, organizator skupa.

Biznis forum će ponovi biti na Kopaoniku, posle jednogodišnje pauze jer je usled pandemije korona virusa održan prošle godine u maju u Beogradu.

Predviđena je 31 panel diskusija na aktuelna pitanja iz oblasti društvenog i ekonomskog razvoja, obrazovanja, zdravstva, društvene odgovornosti, održivosti i digitalizacije.

Pored premijerke Ane Brnabić učesnici Kopaonik biznis foruma biće ministri, privrednici, predstavnici međunarodnih organizacija i instirucija, ambasadori.

Najavljeno je učešće specijalih gostiju – predsednika Srpske akademije nauka i umetnosti, profesora Vladimira Kostića koji će ukazati na ključne faktore budućeg razvoja Srbije, Karlosa Alvarez-Pereiru, člana Rimskog kluba, koji će govoriti o svetu posle kovida-19 i profesora Branka Milanovića, istraživača i svetski poznatog autora koji će predstaviti pregled globalne ekonomske nejednakosti.

 
BS
By BS 23 decembra, 2021 19:37
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Leave a Reply

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Ski Pass

KOPAONIK – VREME

... VREMENSKI DETALJI ...

Komentari

Utisci

utisci