Idi na naslovnu stranu

Etno-kuća Koliba

koliba brzece

Telefon: 064/262-0-379
Radno vreme: 09:00 – 00:00

U prijatnom etno restoranu „Koliba“ u Brzeću, kompletno izgrađen od drveta, u kome se još uvek može osetiti atmosfera starih vremena možete uživati u mirisima i ukusima domaće srpske kuhinje.
Za vas spremaju sarmu, domaće pite: od borovnice, malina…, gibanica po staroj recepturi…

A pored dobre hrane, u „Kolibi“ možete da vidite motive srpskog folklora i kopaoničkog seoskog života.

Ljubazno osoblje će vam pomoći u izboru kvalitetne hrane i pića, a ponuda je vrlo bogata:

  • domaći sokovi i rakije (šljiva, loza, dunja…)
  • predjela: razne salate, domaći ajvar, kajmak i sir, šardeni, domaće suvo meso…,
  • glavna jela (domaća kuvana jela – kupus, pasulj, gulaš … specijalitetima od svih vrsta mesa – sa roštilja i pod sačem, uz toplo ili hladno praseće i jagnjeće pečenje
  • dezerti (domaće pite od borovnice, palačinke… )
  • pića – možete probati tople napitke, bezalkoholna ili alkoholna pića ili vino iz obližnjeg Župskog vinogorja (tamnjanika …)

U restoranu “Koliba” jedno je sigurno, da domaćoj hrani nećete uspeti da odolite i sigurno nećete ostati gladni.

Uz dobru hranu ide i dobra muzika. Nasmejano i prijatno osoblje restorana “Koliba”, učiniće vaš boravak uvek posebnim uz narodnu, starogradsku ili romsku muziku.

S obzirom na to da je restoran popularan, ukoliko želite da posetite restoran “Koliba”u Brzeću, predlažemo da rezervišete svoje mesto na vreme.

Dobrodošli!

Ostavite komentar

5 Komentara

  1. Dejan Petkovic februar 12, 16:54

    Odlicno. Sve preporuke.
    Na pansionu smo kod njih, sve je vrhunski.
    Tako da, gladni, zedni, gurmani, sladokusci necete pogresili.

    Odgovori na komentar
  2. Dejan jul 27, 15:46

    Užas klopa, sve fejk, od rakije, preko predjela do glavnog jela

    Odgovori na komentar
  3. Zeljko Dincic oktobar 28, 16:07

    Postovani,konkurisem za radno mesto konobar sanker.Moje ime je Zeljko Dincic,iz Beograda sam,zavrsena srednja ugostiteljska skola,radno iskustvo 10 tak godina na istim pozicijama.Radio sam u restoranima Legenda u Makisu,Druga kuca na Adi,pizerija Belisima na Banovom Brdu,klub M,klub Mucke…kontakt telefon 0605050799,sa postovanjem Zeljko Dincic.

    Odgovori na komentar
  4. Alexander T. avgust 20, 16:46

    We went there with a group of 6 people. The food, service and atmosphere were second to none. The home made bread was mouth watering. We also loved the wide variety of meat that was on offer. The traditional palacinke for dessert rounded of the meal perfectly. The best place to eat in all of kopaonik.

    Odgovori na komentar
Vidi komentare

Ostavite komentar

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Kopaonik i okolina

+9
°
C

H: +
L: +

Brzece
Tuesday, 19 March
See 7-Day Forecast

Wed Thu Fri Sat Sun Mon
+ + +11° +13° +17° +10°
+ -2° -3° + + +

Ski pass

Komentari

  • Sanja

    Sanja

    U Turističkom informativnom centru Kopaonika jedino možete da kupite suvenire jer informacije ne daju. Nekoliko staza, kojima smo…

    Vidi članak
  • Tunka

    Tunka

    Ima li snega?

    Vidi članak
  • Goran

    Goran

    any information needed, please write to info@mkresort.com

    Vidi članak
  • Neške

    Neške

    Roske, reci da je JAT najbolji!

    Vidi članak
  • Dunjo

    Dunjo

    Cujem da su najbolji svaleri ovi sumari sto rade u NP Kopaonik

    Vidi članak

Utisci

utisci

Prijatelji

  GSS