Idi na naslovnu stranu

Etno-kuća Koliba

koliba brzece

Telefon: 064/262-0-379
Radno vreme: 09:00 – 00:00

U prijatnom etno restoranu „Koliba“ u Brzeću, kompletno izgrađen od drveta, u kome se još uvek može osetiti atmosfera starih vremena možete uživati u mirisima i ukusima domaće srpske kuhinje.
Za vas spremaju sarmu, domaće pite: od borovnice, malina…, gibanica po staroj recepturi…

A pored dobre hrane, u „Kolibi“ možete da vidite motive srpskog folklora i kopaoničkog seoskog života.

Ljubazno osoblje će vam pomoći u izboru kvalitetne hrane i pića, a ponuda je vrlo bogata:

  • domaći sokovi i rakije (šljiva, loza, dunja…)
  • predjela: razne salate, domaći ajvar, kajmak i sir, šardeni, domaće suvo meso…,
  • glavna jela (domaća kuvana jela – kupus, pasulj, gulaš … specijalitetima od svih vrsta mesa – sa roštilja i pod sačem, uz toplo ili hladno praseće i jagnjeće pečenje
  • dezerti (domaće pite od borovnice, palačinke… )
  • pića – možete probati tople napitke, bezalkoholna ili alkoholna pića ili vino iz obližnjeg Župskog vinogorja (tamnjanika …)

U restoranu “Koliba” jedno je sigurno, da domaćoj hrani nećete uspeti da odolite i sigurno nećete ostati gladni.

Uz dobru hranu ide i dobra muzika. Nasmejano i prijatno osoblje restorana “Koliba”, učiniće vaš boravak uvek posebnim uz narodnu, starogradsku ili romsku muziku.

S obzirom na to da je restoran popularan, ukoliko želite da posetite restoran “Koliba”u Brzeću, predlažemo da rezervišete svoje mesto na vreme.

Dobrodošli!

Ostavite komentar

3 Komentara

  1. Dejan jul 27, 15:46

    Užas klopa, sve fejk, od rakije, preko predjela do glavnog jela

    Odgovori na komentar
  2. Zeljko Dincic oktobar 28, 16:07

    Postovani,konkurisem za radno mesto konobar sanker.Moje ime je Zeljko Dincic,iz Beograda sam,zavrsena srednja ugostiteljska skola,radno iskustvo 10 tak godina na istim pozicijama.Radio sam u restoranima Legenda u Makisu,Druga kuca na Adi,pizerija Belisima na Banovom Brdu,klub M,klub Mucke…kontakt telefon 0605050799,sa postovanjem Zeljko Dincic.

    Odgovori na komentar
  3. Alexander T. avgust 20, 16:46

    We went there with a group of 6 people. The food, service and atmosphere were second to none. The home made bread was mouth watering. We also loved the wide variety of meat that was on offer. The traditional palacinke for dessert rounded of the meal perfectly. The best place to eat in all of kopaonik.

    Odgovori na komentar
Vidi komentare

Ostavite komentar

Ostavite odgovor

 
Vreme na Kopaoniku

8°C
subjektivni osećaj 8°C
Mestimično oblačno

danas:
11°C / 2°C
sutra sreda četvrtak
13° / 2° 16° / 1° 18° / 4°

Komentari

  • mioslav

    mioslav

    Mislim da Vam se potkrala greška. Bogorodična Crkva u Studenici (prva faza) završena je deset godina ranije, nego što stoji…

    Vidi članak
  • Nena Partalo

    Nena Partalo

    Danas se vraćam.Kiša.Zar kopaonik nikad da napravi autobusku stanicu ,sa 2 ili 3 pokrivena perona.Čekaonicu.Šalter salu,kancelariju gde se mogu dobiti…

    Vidi članak
  • Ivana Tosic

    Ivana Tosic

    Koja je cena za dve osobe od 10 do 15 08 2017.

    Vidi članak
  • Љубиша

    Љубиша

    potreban smestaj za 6osobe(3+3) od 10-08-2017 do 13-08-2017

    Vidi članak
  • Saska

    Saska

    Da li je neko skoro bio ovde? Kakve su cene? Je li u cenu ukljucena klopa, spa...??? Ima li nekih…

    Vidi članak

Utisci

utisci

Prijatelji

  GSS

Ski pass

ski pass