Idi na naslovnu stranu

Etno-kuća Koliba

koliba brzece

Telefon: 064/262-0-379
Radno vreme: 09:00 – 00:00

U prijatnom etno restoranu „Koliba“ u Brzeću, kompletno izgrađen od drveta, u kome se još uvek može osetiti atmosfera starih vremena možete uživati u mirisima i ukusima domaće srpske kuhinje.
Za vas spremaju sarmu, domaće pite: od borovnice, malina…, gibanica po staroj recepturi…

A pored dobre hrane, u „Kolibi“ možete da vidite motive srpskog folklora i kopaoničkog seoskog života.

Ljubazno osoblje će vam pomoći u izboru kvalitetne hrane i pića, a ponuda je vrlo bogata:

  • domaći sokovi i rakije (šljiva, loza, dunja…)
  • predjela: razne salate, domaći ajvar, kajmak i sir, šardeni, domaće suvo meso…,
  • glavna jela (domaća kuvana jela – kupus, pasulj, gulaš … specijalitetima od svih vrsta mesa – sa roštilja i pod sačem, uz toplo ili hladno praseće i jagnjeće pečenje
  • dezerti (domaće pite od borovnice, palačinke… )
  • pića – možete probati tople napitke, bezalkoholna ili alkoholna pića ili vino iz obližnjeg Župskog vinogorja (tamnjanika …)

U restoranu “Koliba” jedno je sigurno, da domaćoj hrani nećete uspeti da odolite i sigurno nećete ostati gladni.

Uz dobru hranu ide i dobra muzika. Nasmejano i prijatno osoblje restorana “Koliba”, učiniće vaš boravak uvek posebnim uz narodnu, starogradsku ili romsku muziku.

S obzirom na to da je restoran popularan, ukoliko želite da posetite restoran “Koliba”u Brzeću, predlažemo da rezervišete svoje mesto na vreme.

Dobrodošli!

Ostavite komentar

3 Komentara

  1. Dejan jul 27, 15:46

    Užas klopa, sve fejk, od rakije, preko predjela do glavnog jela

    Odgovori na komentar
  2. Zeljko Dincic oktobar 28, 16:07

    Postovani,konkurisem za radno mesto konobar sanker.Moje ime je Zeljko Dincic,iz Beograda sam,zavrsena srednja ugostiteljska skola,radno iskustvo 10 tak godina na istim pozicijama.Radio sam u restoranima Legenda u Makisu,Druga kuca na Adi,pizerija Belisima na Banovom Brdu,klub M,klub Mucke…kontakt telefon 0605050799,sa postovanjem Zeljko Dincic.

    Odgovori na komentar
  3. Alexander T. avgust 20, 16:46

    We went there with a group of 6 people. The food, service and atmosphere were second to none. The home made bread was mouth watering. We also loved the wide variety of meat that was on offer. The traditional palacinke for dessert rounded of the meal perfectly. The best place to eat in all of kopaonik.

    Odgovori na komentar
Vidi komentare

Ostavite komentar

Ostavite odgovor

 
Vreme na Kopaoniku

1°C
subjektivni osećaj 1°C
Jak sneg

danas:
2°C / -8°C
sutra ponedeljak utorak
-7° / -12° -9° / -14° -10° / -14°

Komentari

  • Ljubica

    Ljubica

    Postovani da li imate slobodan smeštaj za dvoje odraslih i dete od 3 godine u periodu 31.12.-06.01? I koja je…

    Vidi članak
  • Goran

    Goran

    Potpuno se slažem sa Nenadom!

    Vidi članak
  • Miodrag Đorđević

    Miodrag Đorđević

    Kopaonik - Beograd (Aerodrom) / Novi Sad od 23.12.2017 do 08.02.2018 Prevoz putničkim automobilom Renault Scenic…

    Vidi članak
  • Miodrag Đorđević

    Miodrag Đorđević

    Kopaonik - Beograd (Aerodrom) / Novi Sad od 23.12.2017 do 08.02.2018 (deljeni prevoz, cena po putniku 49 eur.…

    Vidi članak
  • Kopaonik

    Kopaonik

    Ako ima zainteresovanih za kupovinu placa na Kopaoniku u vikend naselju Cajetinska cesma neka se javi na telefon: 064/974-55-49

    Vidi članak

Utisci

utisci

Prijatelji

  GSS

Ski pass

ski pass