Idi na naslovnu stranu

Ljubinko Raković – Ljube

ljubinko rakovic

Telefon: 064/23-65-400, 063/83-69-69-3
E-mail: skikopljube@gmail.com
Sajt: www.skikop-ljube.in.rs
Instruktor

Ljubinko Raković rođen je u Baljevcu u podnožju Kopaonika i skijanjem se bavi od najranijeg detinjstva. Član je Smučarskog Saveza Srbije i Udruženja instruktora Srbije. Već 15 godina obučava skijaše početnike, koji uz njegovu pomoć savladavaju prve skijaške korake. Takođe unapređuje ski tehnike i popravlja stil skijanja kod iskusnijih skijaša.

Stoji Vam na raspolaganju tokom cele skijaške sezone na Kopaoniku, i spreman je da vam posveti posebnu pažnju i strpljenje koje vam je neophodno, kako biste stekli sigurnost i samopouzdanje na snegu.

Radi kao instruktor u okviru licenicirane „Kopaonik ski škole“ koja se nalazi u sastavu firme za sportski konsalting „La Scuola Di Schi“ d.o.o. , i koja predstavlja najveću ski školu u Srbiji.  Medotologija koju koristi je izabrana od najboljih elemenata francuske, austrijske i slovenačke škole skijanja.

Programi koje nudi:

 • Obuka dece u skijanju
 • Obuka odraslih u skijanju
 • Usavršavanje tehnika skijanja
 • Besplatni saveti kod izbora ski opreme
 • Zajednička vožnja na težim stazama
 • Ostale usluge
Programi

Obuka dece u skijanju
Deca svih uzrasta obožavaju da uče skijanje kod nas. Već drugog dana deca idu na ski lift (na mašincu). Moguć je individualan rad i rad u manjim grupama.

Obuka odraslih u skijanju
Odrasli ste a još ne znate da skijate. Ne stidite se, samo nam se javite i mi ćemo prilagoditi način i tempo učenja skijanja vašim željama i mogućnostima. Moguć je individualan rad i rad u manjim grupama.

Usavršavanje tehnika skijanja
Smatrate da ste solidan skijaš, ali biste želeli da usavršite i unapredite svoju tehniku. Na pravom ste mestu. Kod nas ćete moći da popravite svoju tehniku skijanja, kako na klasičnim skijama tako i na tzv “carving” (zakrivljenim)skijama.

Besplatni saveti kod izbora ski opreme
Pravilan izbor i nameštanje ski opreme je vrlo važan elemenat da bi ste zaista uživali u skijanju. Kod nas ćete dobiti besplatne savete s tim u vezi.

Ostale usluge
Raspoloženi smo da vam pružimo i druge usluge kako bi ste uživali u skijanju na našem i vašem Kopaoniku (zajednička vožnja na težim stazama, …).

Ski renta

Svi polaznici ski škole imaju posebne pogodnosti prilikom rentiranja i servisiranja ski opreme u ski servisu „Tri Pahulje“.

Ski servis i renta “Tri Pahulje” lociran je na polovini staze “Malo Jezero”. Takva pozicija omogućava da iznajmite opremu na 50m od same staze. U ski servisu osim rentiranja skija koje možete ostaviti u istom ili poneti sa sobom, možete i vlastite skije ostaviti u depou. U servisu vam nudimo servisiranje skija (oštrenje kantni, peglanje podloge) mazanje podloge odredenom mažom, kao i podešavanje vezova. Ski servis poseduje odličnu opremu koju ćete uz pomoć našeg stručnog i ljubaznog osoblja iznajmiti i koja će vam savršeno pristajati.

ski renta sibinovic

Servis nudi:

 • rentiranje kvalitetne opreme,
 • depo vaše opreme
 • servisiranje ski opreme
 • sušenje i dezinfekcija ski cipela
 • ski škola
Cenovnik

CELODNEVNA OBUKA: 195 eura

6 dana po 4 h

Obuka od 10h do 12h i od 14h do 16h
Ručak i animacija od 12h do 14h
SKI OPREMA GRATIS

GRUPNA OBUKA: 95eura

6 dana po 2 h
Ski oprema gratis

INDIVIDUALNA OBUKA:

1h za jednu osobu – 28e
1h za dve osobe – 38e
1h za tri osobe – 44e
1h za četiri i pet osoba – 50e

 

Grupna ski nastava je odličan izbor za svakog polaznika, bez obzira da li je prvi put na snegu ili za cilj ima da obnovi ili usavrši svoju skijašku tehniku. Grupna nastava naročito je pogodna za dečije grupe polaznika, ali i za firme kroz specijane pakete koje osim obuke obuhvataju i rekreaciju i „team building“.

Grupe polaznika su ujednačene (homogene), a formiraju se tako da zadrže visok nivo kvaliteta nastave. Grupe se organizuju prema uzrastu i prema nivou skijaškog znanja.

Individualna ski nastava je najbolji način da se vaše skijaške sposobnosti unaprede ili da na najbrži način uz punu pažnju naučite da skijate.

Individualna ski nastava obuhvata nastavu za izabrani broj sati za 1 osobu ili za manje grupe koje mogu brojati 2, 3, 4 ili 5 polaznika sličnih SKI predispozicija i iskustva.

Ostavite komentar

3 Komentara

 1. Aleksandar BG februar 28, 16:41

  Sve preporuke za Ljubeta! Dve godine smo kod njega učili da skijamo i prezadovoljni smo. Najvažnije od svega da nam je klinac prvi put učio da skija sa 3.5 godine i ove je ponovo tražio Ljubeta. Ove godine smoe se bez problema spuštali na plavim stazama 🙂

  Odgovori na komentar
 2. James Watkins januar 4, 02:28

  I would like to book instructions for two first time skiers. 14 years and 17 years of age. Would like to book three days of individual instructions starting Jan 5

  Odgovori na komentar
 3. Bane BG april 7, 19:06

  Sve preropuke za Ljubinka kao instruktora. Vec sam imao osnovna znanja skijanja u plugu, ali sam kod imao problem da predjem u paralelni zaokret. Ljubinkove vezbe sa stapovima su me za dva dana uvela u paralelni zaokret a da to nisam ni primetio 🙂

  Odgovori na komentar
Vidi komentare

Ostavite komentar

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Kopaonik i okolina

+9
°
C

H: +
L: +

Brzece
Tuesday, 19 March
See 7-Day Forecast

Wed Thu Fri Sat Sun Mon
+ + +11° +13° +17° +10°
+ -2° -3° + + +

Ski pass

Komentari

 • đoka

  đoka

  A, cena, prava sitnica! Hahahahaha

  Vidi članak
 • srki

  srki

  Postoji li bus iz Beograda za Brzece posle podne ?

  Vidi članak
 • Sanja

  Sanja

  U Turističkom informativnom centru Kopaonika jedino možete da kupite suvenire jer informacije ne daju. Nekoliko staza, kojima smo…

  Vidi članak
 • Tunka

  Tunka

  Ima li snega?

  Vidi članak
 • Goran

  Goran

  any information needed, please write to info@mkresort.com

  Vidi članak

Utisci

utisci

Prijatelji

  GSS